(ВИДЕО) УШТЕ ЕДНА УСПЕШНО ЗАВРШЕНА ГРАДЕЖНА ОФАНЗИВА НА ДОКТОРОТ ВО ПРИЛЕП : НОВ АСФАЛТ ЗА УЛИЦИТЕ ,,ДАБНИЧКИ ЗАВОЈ” И ,,БЕРОВСКА” ВО НАСЕЛБА ,,ТРИЗЛА 2″

0
526
Нов асфалт за улиците „Дабнички завој“ и „Беровска“ во населбата „Тризла 2“
 Нов асфалт за улиците „Дабнички завој“ и „Беровска“ во населбата „Тризла 2“.
 За прв пат асфалтирана улицата „Дабнички завој“ во должина од 600 метри.
 Асфалтиран дел од улицата „Беровска“ во должина од 250 метри.
 Општина Прилеп – градиме по план.

#ОпштинаЗаГраѓаните
#ПочитувајГиМерките 

Фејсбук статус на градоначалникот на град Прилеп, Илија Јованоски.