(ВИДЕО) Уште една тешка будала на Тик Ток: Скопјанец се јавува во брза помош и си тера мајтап, ”Ало ми гори ве молам” !!!!

0
689

На социјалните мрежи се појави видео во кое младо момче се јавува на брза помош со цел да се шегува со вработените.

Видеото е објавено на тик ток од страна на скопјанец потпишан како „Колевски“, а во истото тој ѕвони на телефонскиот број за брза помош 194, каде вели “ми гори, ве молам побрзо”.

Во објавеното видео освен тој, се појавува девојка која седи до него, како и уште едно лице кое го снима разговорот.

Граѓаните бараат од МВР целосно да го расветли и овој случај и да се стави еднаш крај на оваа социјална мрежа !!!!!!!