(ВИДЕО) УЧЕТЕ БЕ ВМРОВЦИ – ФБИ НА ТРАМП ЌЕ АПСИ 160 ОД СВОИТЕ БАНДИТИ КОИ УПАДНАА ВО КОНГРЕСОТ! СЕУШТЕ ЛИ МИСЛИТЕ ДЕКА САД Е БАНАНА ДРЖАВА И СЕУШТЕ ЛИ МИСЛИТЕ ДЕКА ТАКА ПАЃА КАПИТОЛ?!

0
132

Учете вмровци како се владее и како се почитува систем на една земја која вие ја направивте за 12 години Македонија банана држава. Погледнете како се почитуваат законите и уставот и како се спроведува правдата во САД. Што мислевте дека Трамповци ќе упаднат во Конгресот и ќе шамараат сенатори и конгресмени како ќосињата на 27-ми април?!

Еве ви ладен туш за вашите надежи околу падот на САД и Капитол како и за вашите лажни надежи дека ќе се промени волјата на американците околу идниот претседател Бајден. Глејте како ќе завршат тие 160 амерички вмровци кои упаднаа во Капитол и тоа токму од ФБИ на Трамп за кој погинаа 4 лица.