(ВИДЕО) : Ученичка снимила како директорот има секс со професорка

0
1648

graham-daniels-bethan-thomas

Откако снимката е објавена директорот и професорката се соочуваат со откази и казни.

Директорот на училиштето Греам Даниелс (51) и неговата љубовничка, 37-годишната професорка по хемија Бетан Томас се снименини од ученича која чекала пред канцелариите нејзините родители да ја земат.

Секс снимката е поставена на Јутуб а дисциплинската комисија ќе одлучува за казната а директорот и професорката кои покрај отказите од училиштето се соочуваат и со бришење на нивните имиња од регистерот на професори.

На снимката која трае 30 секунди се слуша стенкање и задишување кое доаѓа од канцеларијата на професорката.

Откако директорот открил дека снимката е објавена на Јутуб се јавил во домот на ученикот кој ја прикачил и побарал од него да ја отстрани, што и се случило.

Но сепак снимката учениците почнале да ја шират на социјалните мрежи.

ВИДЕО