(ВИДЕО) : Украде 38 „Милка“ чоколади од 300 грама во маркет во Штип!

0
1934

Крадењето во големите маркети е сериозен секојдневен проблем.

Овој пат ви презентираме снимка од еден од најголемите маркети во Штип, на која се гледа како крадецот однесе 38 чоколади „Милка“ од 300 грама.

Извор : ЗАСЕ