(ВИДЕО) УБЕДЛИВО НАЈЛОША МАКЕДОНСКА РЕКЛАМА НА ЈУТУБ: Девојчето чита како да станала од спиење, на неколку пати вика ПАЛЕТИ наместо ПЕЛЕТИ, ударен кадар им е неуредниот двор на фирмата обраснат со трева и диви грмушки

0
670

Ја имаме и убедливо најлошата македонска реклама на јутјуб. Девојче чит акако да станала од спиење па на неколку пати вика ,,ПАЛЕТИ” наместо ,,ПЕЛЕТИ” при што во самиот рекламен спот ударен кадар им е неуредниот двор обраснат со трева и со диви грмушки. Инаку се работи за фирма која произведува печки за пелети.