(ВИДЕО) ТУРЦИТЕ СТАНАА ФРИКОВИ ПО ТРАНСФОРМЕРСИ : Турска компанија направи вистински BMW трансформер

0
623

Станува збор за адаптирано и изменето BMW возило, што е комплетно функционално и може да го возите како било кое друго низ улиците.

img-292898

Но штом ќе го паркирате и ја активирате трансформација, автомобилот се претвора во огромен робот.

img-292899

Погледнете како изгледа тоа во видеото:

https://www.youtube.com/watch?v=2e6BlH_SP7k