(ВИДЕО) ТРКАЛОТО СЕ ВРТИ: Од најмоќен човек во државата, до обичен клошар, сам во суд, пешки, пред идење во затвор, МАРТИН ЕНДЕК ДАМИ И ГОСПОДО!

0
5837

Мартин (Ендек) Протуѓер, екс шеф на кабинет на Груевски, без пасош и на редовно појавување на суд. Деца учете, криминалот не се исплати!
(видео: Телевизија 24)