(ВИДЕО) ТРЕБАШЕ ДА ЈА СПАСАТ МАКЕДОНИЈА А СЕ ИСПОКАРАА ЗА 1000 ДОЛАРА: ВОДАЧИТЕ НА МАКЕДОНИЈА БОЈКОТИРА СЕ ИСПОКАРАА ЗА ТОА КОЈ КОЛКУ ПАРИ ЗЕМАЛ ОД ДИЈАСПОРАТА!

0
1541

Водачите на Македонија Бојкотира ќе се отепаат за тоа кој колку земал, кој земал 1000 долара, а помисливме ќе ја спасуваат МаЌедоња од лошиот Заев и лошите американци.