(ВИДЕО) ТРАЈКОВСКА ВЕЌЕ НЕ СЕ НИ СРАМИ ДЕКА ОДРАБОТУВА ЗА ОРЦЕ КАМЧЕВ И ДЕКА ЈА РУШИ ВЛАДАТА, ВО ПОСЛЕДНАТА ЕМИСИЈА СО ДРВА И КАМЕЊА ПО ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА, ЈА ЛАЖЕ ЈАВНОСТА ДЕКА СЕ БИЛО ИСТО?!?!

0
2547

Најдобрата другарка на олигархот Орце Камчев и финансиерот на ВМРО-ДПМНЕ, Оливера Трајковска на ,,Вин – Вин” на ТВ Телма упорно ги лаже гледачите дека по Шарената револуција ништо не се променило и дека се било исто.

Оливера Трајковска веќе не се ни срами што веќе започна јавно да одработува за Орце Камчев во последната емисија на Вин – Вин па често пати во оваа последна емисија си прави бесрамен монолог пред поканетите гости наметнувајќи вмровска и политика на Левица и згора на се јасно акцентира дека се става на располагање за рушење на владата што во индиректен превод значи слобода за нејзиното другарче, Орце Камчев.

Оливера заборави да напомене или намерно изостави дека после Шарената револуција многу работи се променети, како на пример, земјава е полноправна членка во НАТО и е на пат да стане членка на ЕУ, потоа уапсени се Мијалков и Орце Камчев како глава на аферите ,,Тврдина”, ,,Империја” и други обвиненија. Променети се сваровски судиите кои чуваа низа предмети во фиока со што загорчуваа еден куп животи по наредба на тевтерчето на Гордана Јанкуловска и сваровски судтвото на Мијалков, борба со урбаната мафија, борба со корупција и дрога, се приведуваат и апсат високи владини претставници итн.

Навистина има многу што да се пише за тоа што се многу е променето освен што Оливера наивно се надевала нејзиното другарче Орце Камчев дека ќе остане недопирлив за органите на земјава и ќе остане бос број један па сега јалово ја напаѓа Шарената револуција како движење и дрско лаже дека ништо не се променило што е апсолутно неточно.