(ВИДЕО) ТРАГИ КОМЕДИЈА НА ТЕЛМА: СИНДИКАЛЕН ЛИДЕР МУ СЕ БУНИ НА МИНИСТЕРОТ КРЕШНИК БЕКТЕШИ ЗОШТО ВЛАДАТА ЈА ПОКАЧИЛА МИНИМАЛНАТА ПЛАТА, СЕГА ИМАЛО ЧИСТАЧИ СО ИСТИ ПЛАТИ СО ШЕФОВИ?!?!?!

0
481

– Министре со законот за покачување на минимална плата направивте хаос во државата, сега имате чистачи и вратари кои земаат исти плати со шефови и постари референти!

Еден од лидерите на синдикатите на Топ Тема му се буни на министерот Крешник Бектеши зошто владата ги покачила минималната и просечната плата.