(ВИДЕО) ТО ЦЕЦОООООО: ДОДЕКА ОПОЗИЦИЈАТА КАМПУВА ПРЕД ВЛАДА, Стевчо Јакимовски шпарта по кафани И ВЕЖБА ЗА ПЕВАЉКА!

0
695

stevco kafani

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=K-8jVZW69GA[/youtube]