(ВИДЕО) ТОШО ПЕТРОВ Е ЦАР : Јас сум против членство на Македонија во ЕУ и НАТО, еве ја на пример 30 години си живеам од донации од Острелија и ич к.. не ми чуе! ГИ МОЛЗАМ ТОА ШУПЦИТЕ АНТИЧКИ ТАМО И ЖИВЕАМ КАКО БУБРЕГ ВО ЛОЈ!!!

0
1529

Овој е цар на лудаците, Тошо Петров си се пофали на сред емисија во Канал 5 : Абе ја сум против членството на Македонија во ЕУ и НАТО, ама си ја молзам тоа дијаспората веќе 30 години и живеам преку донации од тоа шупците таму антички како бубрег во лој.