(ВИДЕО) ТОШО АХМАДИНЕЏАТ ПЕТРОВ – ЛИДЕРО ШЕТАЛ БЕЗ ЗАШТИТА ПО ЖЕШКОТО И ЈАДЕЛ ОД ТОА ОТРОВНИТЕ ПЕЧУРКИ : ЈАС СУМ ИДНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНИЈА!

0
1504

Тодор Петров во емисијата ,,Само вистина” на Канал 5 на самиот почеток од дебатата изјави дека тој ќе бил идниот прецедник на државатра. Па ова е комедја људи мои…