(ВИДЕО) ТОТАЛНА НУКЛЕАРНА РАСПАЉОТКА ПО ТАЛИБАНЦИТЕ ВО НОВАТА САБОТАЖА

0
1018

Тотална нуклеарна распаљотка во најновата саботажа по талибанците и кучињата на војната.