(ВИДЕО) ТОРТЕ Е ЗАКОН, ЛЕГЕНДА, БОГ: Стана да си оди од сред емисија во живо кога почнаа да го фалат Марко Зврлевски на Телма!!!

0
6737

ТОРТЕ Е ЗАКОН, ЛЕГЕНДА, БОГ: Стана да си оди од сред емисија во живо кога почнаа да го фалат Марко Зврлевски на Телма!!!

Видеото може да го погледнете на овој линк ОВДЕ