(ВИДЕО) ТОКМАЦИ од домобраните кои лижат сладоледи пред Собрание: Наредба е од премиерот, тој одлучува до кога ќе седиме тука

0
698

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=qI9inV69v8A[/youtube]