(ВИДЕО) ТОА Е ЗАЕВ: Раскажуваше вицеви за Макрон и Еди Рама во говор пред лидерите од цел балкан

0
2289

Заев раскажа анегдота меѓу Еди Рама и Макрон.

Макрон му рекол на Рама, зошто толку сакате во ЕУ кога уште и ние не сме средени за да ве примиме.

Еди му одговорил, абе сакаме, исто како во брак што сите сакаат, а после може сите ќе зажалиме.