(ВИДЕО) ТИ ГО МИСЛИШ АКТЕР, УМЕТНИК, ЧОВЕК СО ОТВОРЕН УМ, ТОЈ КОГА ЌЕ ЗИНЕ ДА ЗБОРУВА КАКО ДА СЕ СИМНАЛ ОД ПЛАНИНА КАДЕ ГЛОДАЛ ЖИВИ ОВЧИ БУТОВИ

0
758

Актерот Сашо Тасевски го мислиш за актер, академски граѓанин и еманципирана личност, либерален актер со современи погледи а тој се однесува како да е некоја пропадната пијанице од пред некоја кооперација која не знае портата да си ја погоди кога ќе му ја офарбаат.