(Видео) Тито Петковски: Шокиран сум што ниедна од судијките кои ги слушнавме на снимките како ги наместил на функција Мијалков не си поднесоа оставка овие денови, па овие жени имаат ли срам?!

0
672

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=7VQpDxR3DEE[/youtube]