(ВИДЕО) ТЕШКИ ВРЕМИЊА ЗА ВМРО: КОГА НОВИНАРИТЕ ГИ КОРИСТИШ КАКО КУРТОНИ КОИ ТРЕБА ДА ЈАДАТ ЗЕЛЕНИ МРСУЛИ, НА КРАЈ САМО УШТЕ ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ ЌЕ ТИ ОСТАНЕ КАКО ВРВНО НОВИНАРСКО АНАЛИТИЧКО ПЕРО!

0
267

Тешко време дојде за ВМРО-ДПМНЕ кое допрва треба да употребува новинари како куртони кои треба да ги јадат зелените мрсули кои им се сервираат пред јавноста и да играат дворски шутеви во нивна корист. Сепак на крај краева ќе им остане само Љупче Златев како врвно аналитичко перо и тоа од школата на Геро.