(ВИДЕО) ТЕУТА И ЗАЕВ ЗАЕДНО ДАДОА ПОДДРШКА ЗА ГЛАСАЊЕ ЗА НА РЕФЕРЕНДУМОТ

0
1295

Заедно со премиерот Заев дадовме поддршка на референдумот кој го гарантира членството на Македонија во евроатланските структури.
Заедно за европската иднина на земјата.
Заедно, за иднината која гарантира поголемо вработување, економски раст, поквалитетно образование и странски директни инвестиции што генерира пораст на животниот стандард на граѓаните на оваа земја.

Европска иднина која гарантира реформи во судството, како одраз на општеството кое ја заснова својата основа врз владеењето на правото . Време е сега!

ДА, ЗА НАТО 🇺🇸
ДА, ЗА ЕУ 🇪🇺