(ВИДЕО) Теута Арифи ги ДОЗАКОПА ГРУЈО И ТВРДОКОРНИТЕ СЕНДВИЧ ЌОСИЊА ПЕТ МЕТРА ПОД ЗЕМЈА – Арифи: Со ВМРО-ДПМНЕ бевме договорени за јазикот, за знамето и за химната!!!

0
6054

Потпретседателката на ДУИ, Теута Арифи во интервју за 360° изјави дека со ВМРО-ДПМНЕ бил постигнат договор за унапредување на правата на Албанците и за јазикот, но дека пресудно за одлуката да не му дадат доверба на Груевски се реформите, пред се во правото, за кои не била постигната согласност меѓу досегашните коалициони партнери.
Погледнете го разговорот на Васко Попетревски со Теута Арифи.