(ВИДЕО) ЖИТЕЛ ЗАМАВНУВА СО КОПАЧ КОН ВРАБОТЕН НА ВОДОСТОПАНСТВО: ТЕПАЧКА ЗА ВОДА СО ЗАКАНИ ЗА УБИСТВО ВО ШТИПСКО

0
179

Тепачка за вода со закани за убиство во Штипско на револтирани граѓани. Жител замавнува со копач кон вработен во Водостопанство.