(ВИДЕО) ТЕНЗИЧНО ИНТЕРВЈУ НА СТЕВО СО КУРТОНКАТА КОРОВЕШОСКА: Господине Пендаровски вие сте лажливец, со тоа сите се согласуваат, од кога така, од роѓење или после нешто се случи?!

0
1609

Куртонката Коровешовска на Васе Хефталица куртон Алфа ТВ приказује : Господине Пендаровски вие сте лажливец, со тоа сите се согласуваат, од кога така, од роѓење или после нешто се случи?!