(ВИДЕО ТЕЛМА) Ова е човекот кој една година 24/7 по наредба на Чавков се обидувал да го намести Заев за поткуп, иако Заев пред тоа го спасил животот на син му

0
3873

Синот на Иван Николов пред десетина години заглавил во Дубаи поради мала количина на дрога за што во Дубаи се лежи доживотен затвор.

Заев се отепал од фаќање врски по разни амбасади за да го спаси.

Години потоа, Николов по наредба на Чавков речиси цела година се обидувал да го намести Заев, го снимал со камери, одел на безброј средби, 24/7 се мачел да го намести за да скапе во затвор.