(ВИДЕО) Тевдовски: Се бориме за Македонија да биде праведно општество

0
663

„Се бориме за Македонија да биде праведно општество“, рече во своето обраќање Драган Тевдовски, член на Извршниот одбор на СДСМ, нa денешниот протест за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.