(ВИДЕО) ТВ 24 НА ГОСТИ КАЈ ЗАЕВИ ВО СТРУМИЦА

0
757

Новинарот Мишко Ивановски со екипата на ТВ 24 отидоа на новогодишно интервју кај фамилија Заеви во нивниот дом во Струмица.