(ВИДЕО) ТВ СОНЦЕ, ТВ БАРДОВЦИ И ТВ ИДРИЗОВО НА МАКЕДОНСКИТЕ ТВ КАНАЛИ : Индијанците во Америка биле Македонци?!?!

0
625

ТВ Сонце на Џорџ Атанасовски е уствари ТВ Бардовци и Идризово на македонските ТВ канали каде човек може да чуе најзабегани теории на заговор, како на пример денешната теза на гостин на истата телевизија дека америчките индијанци уствари биле македонци?! Уште малку ќе почнат да не убедуваат дека и марсовците биле со потекло од македонија и дека и тие биле македонци…луди луди работи се случуваат на ТВ Сонце.