(ВИДЕО) ТАЈНИТЕ НА ГРУЈО – СМИСЛИЛ ФАРМА ЗА ТВИТЕР СЛЕДБЕНИЦИ: НОСЕЛ СО АВТОБУСИ ТЕТКИЦИ ОД ЦЕЛА ДРЖАВА ВО СКОПСКИ ХОТЕЛ И ГИ УЧЕЛ ДА ОТВОРАТ ТВИТЕР ПРОФИЛ И ДА ЗАСЛЕДАТ ГЛАВНИ ВМРОВСКИ ИНФЛУЕНСЕРИ

0
1508

Најверојатно преку Зум платформата за одржување на средби се одржа средба помеѓу неколку грујови ќосиња од цела држава при што се открива дека Грујо за борба против СДСМ осмислил фарма за Твитер следбеници, едноставно како да ги печател вмровските ботови или како од инкубатор да ги вадел. Носел со автобуси теткици од цела држава во Скопје во некој скопски хотел и ги обучувал да отвораат Твитер профили и да заследат главни вмровски инфлуенсери.