(ВИДЕО) ТАЖНО Е ДА СЕ ГЛЕДА ДЕНОВИВЕ САФЕТ БИШЕВАЦ НА ТВ : Сирот ги брани кој знае од кои причини баш оние кои ја затворија А1 телевизија и го оставија 10 години без работа!

0
1281

Сафет Бишевац, екс вработен во поранешната А1 ТВ на Велија Рамковски и екс пратеник на СДСМ на Канал 5 жестоко ги брани оние кои го оставија без леб 10 години. Жално е да се гледа како се мачи човекот и како се вие како змија да направи нешто плус во корист на ВМРО-ДПМНЕ поради личните амбиции откако Заев го отфикари за пратенички мандат иако неговиот син е веќе безбедно згрижен во Платежната Агенција. Жално, навистина жално е да се гледа овој човек на што се се сведе да се лигави за еден пратенички мандат…