(ВИДЕО) ТАЖНА СЛИКА ЗА РЕЖИМОТ: Довлечкани на сила старци и бабички од цела Македонија седат во ГТЦ со тажни лица!

0
1343

tetkici dpmne

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=1fok2-qknkE[/youtube]