(ВИДЕО) СУДИЈАТА ЗАФИРОВ: ВО СЛУЧАЈОТ РЕКЕТ НЕМА РЕКЕТ ИМА ПОТКУП И ТОА ГО ГЛЕДААТ И МАЛИТЕ ДЕЦА!

0
1991

Судијата Зафиров : Во случајот ,,Рекет” нема рекет туку има само поткуп, и тоа го гледаат и малите деца.