(ВИДЕО) СУДИРИТЕ НА ПОЛИЦИЈАТА СО НАРОДОТ ЕСКАЛИРААТ!

0
630

Полицијата се обидува да ги спречи демонстрантите да се доближат до седиштето на ВМРО ДПМНЕ!