(ВИДЕО) СУГАРЕ МУ ПИСНА СО БАГЕРИ ДА ГО ГРАДИ НОВИОТ АВТОПАТ ПОМЕЃУ НЕГОТИНО – ДЕМИР КАПИЈА

0
842

Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески му писна на новиот автопат Неготино – Демир Капија да го гради за да може рајата безбедно и лагано да се вози по новиот автопат.