(ВИДЕО) Сугарески: Од што се плаши Груевски за да го бранат 6 телохранители платени од граѓаните?

0
1184

„Барате безбедност на границата, два дена ни велите имало закана по државата.

– Еве повелечете ги овие одредби од законот и ослободете ги овие 6 полициски службеници за да можат да им помогнат на нивните колеги на границата, каде што велите имало сериозни закани“, рече пратеникот Горан Сугарески во однос на предлогот на закон за изменување на Законот за Владата на Република Македонија.