(ВИДЕО) СТУДЕНТСКО ВОСТАНИЕ ВО СКОПЈЕ: Окупиран и Градежниот факултет!

0
465

Студентите кои маршираа по улиците на Скопје повикувајќи на протест влегоа во Градежниот факултет, јавува „А1он“.

Тие се упатија кон еден од амфитеатрите на факултетот каде одржуваат состанок.

Видеото ОВДЕ