(ВИДЕО) СТРАШНО: Дачиќ ја нападна Македонија – КАКО БЕ НЕ ВИ Е СРАМ ДА БИДЕТЕ ПРОТИВ ПОДЕЛБА НА КОСОВО?!?!

0
1236

Министерот за надворешни на Србија, Ивица Дачиќ ја нападна Македонија во врска со границите на Косово.