(ВИДЕО) СТРАШЕН ПОЖАР ДО НОВА ЖЕЛЕЗНИЧКА ВО СКОПЈЕ – ГОРАТ БАРАКИ, ИНТЕРВЕНИРААТ ПОВЕЌЕ ЕКИПИ ОД СКОПСКАТА БРИГАДА!

0
153

Ова е снимено од Кисела Вода. Просторот што гори е ливада со сува трева позади која се наоѓа населба со куќи позади кои е булеварот трета македонска бригада. Тука е и училиштето Димитар Влахов и фабриката на Алкалоид – Билка.

За само 30 минути пожарот беше изгаснат и сега ситуацијата е под контрола.