(ВИДЕО) СТОЛЕ НАУМОВ ОД КАНАЛ 77: Добро бе ВМРО-вци, ако власта полнела кутии, што не наполни до 900.000 за да има цензус?!

0
2706

СТОЛЕ НАУМОВ ОД КАНАЛ 77: Добро бе ВМРО-вци, ако власта полнела кутии, што не наполни до 900.000 за да има цензус?!