(Видео) Стигна и поддршка од Бугарија : Браќа Македонци пазете се од цајканите затоа што се многу глупи!

0
536

Screenshot_7

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?t=15&v=PG92vjFlIvM[/youtube]