(ВИДЕО) СТИГНАА РУСКИТЕ ПАРИ ЗА САБОТАЖА НА РЕФЕРЕНДУМОТ, АМА ЗАЕВ ГИ ОТЕПА, СЕГА БОЈКОТОТ Е ВО КОРИСТ НА ДОГОВОРОТ!!!

0
1685

Стигнаа руските пари за бојкот на Референдумот, Палчо ќе ја спасува МаЌедоња. Ама Заев ги заеба, ги матира куртоните со шах мат Гари Каспаров потег.