(ВИДЕО) Стефан Богоев ЕКСПЛОДИРА: ВМРО-ДПМНЕ го штити гаф, фикус, квази претседателот на Република Македонија!

0
1332

ВМРО-ДПМНЕ го штити гаф, фикус, квази претседателот на Република Македонија.

Единствено што штити Иванов со аболицијата се 5 милијарди украдени државни интереси, 5 милијарди изнесени пари на граѓаните.
Видовме како сите пријатели на Македонија велат веднаш да се повлече аболицијата.
Граѓаните го прочитаа оваа сценарио, 8-ма недела трае Шарената револуција.
Како што на 2 пати ги одложивте изборите, така и целосно ќе си ја повлечете одлуката за аболицијата.
Нема да ви помине!
Нема правда, нема мир!