(ВИДЕО) СТЕФАН БОГОЕВ ГО РАСТУРИ ХОРХЕТА ВО СОБРАНИЕТО : Фикус ако сакате можете дома да чувате, нам ни треба претседател

0
330

Издигнете се над криминалците кои ја киднапираа вашата партија и ја окупираа нашата заедничка држава, повика денеска Стефан Богоев, пратеник и претседател на СДММ од дебатата во Собранието на РМ, обраќајќи им се на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ, по повод постапката за отповикување на Ѓорѓе Иванов од функцијата претседател на Република Македонија.