(ВИДЕО) Стефан Богоев во 24 Анализа – ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ не дојдоа во дебата за младите

0
938

Ви го пренесуваме вчерашното издание на 24 Анализа на 24 Вести во кое беше планирана дебата за младите. ВМРО-ДПМНЕ, ДУИ и ДПА не дојдоа, па емисијата се претвори во интервју со Стефан Богоев од СДММ, дел од СДСМ.