(ВИДЕО) СТЕВЧО ЈАКИМОСКИ ВЕДНАШ ЗАПОЧНА ДА РАБОТИ НА ТЕРЕН, ЗА РАЗЛИКА ОД СТЕФАН БОГОЕВ КОЈ НИКАДЕ ГО НЕМАШЕ ОВОЈ ВЕДНАШ ЗАПОЧНА ДА ГИ СКЕНИРА СИТЕ ДЕПОНИИ ВО ОПШТИНА КАРПОШ ПА ЗАТОА КАРПОШАНИ ГЛАСАА ЗА ЈАКИМОВСКИ

0
456

Почитувани граѓани на Карпош, Денеска побарав поголема ажурност од вработените во општината задолжени за одржување на хигиена.

При утринската контрола на улиците констатирав дека сеуште има места со смет кои со месеци не се расчистени. За да се стави општината под ред, сметам.