(ВИДЕО) СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ: ШТОМ БУГАРСКИТЕ МЕДИУМИ РАСПАЛИЈА ПО СОПРУГАТА НА ПРЕМИЕРОТ КОВАЧЕВСКИ, ЗНАЧИ ПРЕМИЕРОТ НЕ ИМ ПОПУШТА, ДОБРО ГИ БРАНИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДРЖАВАТА И ДЕКА БУГАРИТЕ СЕ НЕРВОЗНИ И СЕ ПОД ПРИТИСОК НА АМЕРИКАНЦИТЕ

0
509
  • Тоа што бугарските медиуми распалија по сопругата на премиерот Ковачевски или како што си го викаме Таче значи дека премиерот се држи добро со бугарите и не им попушта па затоа ги вадат овие глупости, дека сега сопругата негова била бугарка и значи дека бугарите се под притисок на американците.

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски како гостин во студиото на ,,Инфомакс” кај Ацо ЦИА.