(ВИДЕО) СТЕВЧО ШОУ НА АЛФА КУРТОН ТВ: ЌЕ СЕ БЕСЕЛ НА БАНДЕРА А СТЕФАН БОГОЕВ ЌЕ ТРЧАЛ ГОЛ!

0
557

Комедија на Алфа куртон ТВ, Стевчо Муња ќе се бесел на бандера а Стефан Богоев ќе идел да трча гол.