(ВИДЕО) СТЕВО ЈА ПЕЦНА МАЛЦЕ СИЉАНОВСКА ЗА НЕЈЗИНИТЕ ЛАПСУСИ: Ова е Битола нели?!

0
1447

Стево ја пецна малку Сиљановска околу нејзините лапсуси на граѓанскиот собир во Битола.