(ВИДЕО) : Стево Пендаровски на 24 Вести : Празна столица за Никола Поповски кој типично за него КУКАВИЧКИ побегна од дуел

0
922

Ви ја пренесуваме вечерашната изборна дебата на 24 Вести каде беше предвидено соочување на носителите на кандидатски листи во Изборна единица 1 на СДСМ и на ВМРО-ДПМНЕ. Сепак, на дебатата се појави само Стево Пендаровски, а Никола Попоски избега од соочување.